Zaza: Juventus mi je pokvario veliki transfer

Trabao da ide u Napoli

Zaza: Juventus mi je pokvario veliki transfer

Endin Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza ovog ljeta napustio je ekipu Juventusa i svoju karijeru nastavit će u redovima West Hama.

Nakon dolaska Gonzala Higuaina u Juve bilo je jasno da za Zazu tu više nema mjesta. Iako se govorilo da će potpisati za Wolfsburg na kraju je ovaj napadač završio u Londonu. Ipak, malo ko je znao da je Zaza imao dogovor s Napolijem, ali da je Juventus stopirao taj transfer.

"Imali smo dogovor s Napolijem da Zaza svoju karijeru nastavi u tom klubu. On je sve dogovorio i čekali smo samo odgovor Juventusa. Ipak, na naše iznenađenje čelnici kluba nisu dozvolili da Zaza pređe u Napoli", rekao je njegov agent Antonio Zaza.

Ipak, iako je Juventus "pokvario" ovaj transfer, Zaza je na kraju izjavio da je zadovoljan što se sve tako završilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Projekt West Hama nam se više sviđa i nemamo šta zamjeriti Staroj dami. Sve je ispalo na kraju bolje od očekivanog", dodao je njegov agent.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi