Lončar sjajan u iznenađujućem remiju Rijeke: Krvavo smo radili 90 minuta!
FOTO: EPA

Upisao se u listu strijelaca

Lončar sjajan u iznenađujućem remiju Rijeke: Krvavo smo radili 90 minuta!

S. Mlaćo

Rijeka je pružila sjajan otpor Real Sociedadu i došla do boda.

Završilo je 2:2 i sigurno u hrvatskom timu mogu biti zadovoljni. Kvalitetnu partiju pružio je bh. reprezentativac Stjepan Lončar koji je postigao drugi pogodak za Riječane.

"Čestitam svim dečkima na borbenoj i muškoj utakmici. Krvavo smo radili svih 90 minuta i nagradilo nas je. Imali smo i sreće što je završilo 2:2, ali mogli smo i pobijediti. Ovo je veliki bod i velika doza samopouzdanja za dalje", rekao je Lončar nakon meča.

Asistenciju kod prvog kola upisao je Luka Menalo, a bio je ovo prvi bod za Rijeku u grupi F.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Napoli ima 10, Real Sociedad 8, kao i Alkmar.

Promo

Top Komentari

Maatija
Fascinantno je kako ovaj lik odigra za Rijeku, i dođe u reprezentaciju, to bude jedna čista katastrofa.. Mada, jasan je razlog poziva u repku, jer doista jede u Rijeci ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi