Radeljić se oglasio nakon špekulacija o prelasku u Sarajevo

Sjajni defanzivac Sheriffa

Radeljić se oglasio nakon špekulacija o prelasku u Sarajevo

E. Oštraković

Uprava Sarajeva je do sada odradila jako dobar posao kada je riječ o pojačanjima i važno je istaći da su navijači ovog kluba zadovoljni dosadašnjim potpisima.

Iako se očekivalo da će ekipu Sarajeva pojačati Aleksandar Vukotić od toga neće biti ništa jer je navodno dobio bolju ponudu iz Njemačke.

Naravno uprava Sarajeva se morala okrenuti drugim opcijama, a navijačima ovog kluba zanimljvi je bio potez direktorice kluba Ajle Alimanović.

Naime, svakodnevno navijači Sarajeva prate poteze direktorice Alimanović, a jedan od njih bilo je i praćenje Stjepana Radeljića na Instagramu.

Obzirom da ima bh. papire, te da ima još pola godine ugovora sa Sheriffom, činilo se navijačima da je upravo on savršen izbor za novo pojačanje i da tako misli i Alimanović.

Tragom informacija kontaktirali smo Radeljića koji je priznao da ga je Alimanović zapratila, ali da od potencijalnog transfera nema ništa.

"Ma dobro, to su društvene mreže. Imam nekoliko dobrih ponuda, a imam i ugovor sa Sheriffom, tako da to je to što se mene tiče", rekao je Radeljić.

Radeljić je ove sezone odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima i postigao je jedan gol, te je upisao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svojim sjajnim nastupima privukao je pažnju mnogih klubova, ali ga i Sheriff želi zadržati, te ostaje da vidimo gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ostaje da se vidi da li će Sarajevo ipak odlučiti na pokušaj da dovede Radeljića koji bi sasvim sigurno bio veliko pojačanje za tim sa Koševa obzirom na svoje bogato iskustvo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jara10
Bomba igrac,dovesti njega i Dumica i da vidimo koji ce nam dati go
1 1
user1655831611
"Rade pusti koji gol?"
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi