Radeljić potpisuje u utorak

Dogovoren transfer

Radeljić potpisuje u utorak

S. Mlaćo
Defanzivac Stjepan Radeljić napustio je NK Široki Brijeg i vratio se u Osijek odakle je stigao na posudbu, no u redovima hrvatskog kluba neće se dugo zadržati.

Radeljić je dogovorio saradnju sa moldavskim Sheriffom iz Tiraspola i naredne sedmice putuje na potpis ugovora.

Defanzivac će u utorak obaviti ljekarske preglede i ako sve bude po planu, potpisati ugovor sa trofejnim moldavskim klubom, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

“Došao je kraj našeg rastanka nakon prelijepih godinu dana. Želim se zahvaliti stručnom stožeru na čelu s Tonijem Karačićem jer su me, slobodno se može reći, digli iz mrtvih i dali mi priliku zaigrati za jedan od najboljih klubova u BiH. Također, želim se zahvaliti upravi i svim ljudima u klubu na svemu. Ipak, najveća zahvala ide mojim suigračima bez kojih do ovoga ne bi došlo. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu s ovim momcima koji su postali moja druga obitelj", rekao je Radeljić pri odlasku sa Pecare.

Stjepan Radeljić
Stjepan Radeljić NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg Pozicija: DF

Statistika

15 nastupa
15 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
1 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom dijelu sezone upisao je 16 nastupa i postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Bio je ponajbolji prvotimac Širokobriježana i privukao pažnju na sebe, što je na kraju rezultiralo transferom koji će uskoro biti ozvaničen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi