Bugojanac sportski direktor Dinama iz Zagreba

Velike promjene u Maksimiru

Bugojanac sportski direktor Dinama iz Zagreba

Samir Mlaćo
Burno je u zagrebačkom Dinamu. Ante Čačić je postao bivši nakon jučerašnjeg poraza od Šibenika, a na njegovo mjesto dolazi Igor Bišćan.

Bišćan će mjesto selektora mlade reprezentacije Hrvatske prepustiti Ivici Oliću, a Dinamo će dobiti i novog sportskog direktora.

Kako saznaje Index.hr to će biti Bugojanac Stjepan Tomas. Tomas se povezivao i sa klupom Dinama, no na kraju je odlučeno da bude sportski direktor.

Tako je odlučio Upravni odbor Dinama na čelu sa Darijom Šimićem koji ima mnogo povjerenja u Tomasa.

Tomas je kao trener radio u Sheriffu, Goztepeu, Rizesporu, Antalyasporu i Basaksehiru te ima bogato iskustvo.

Dinamo se već danas oprostio od Čačića.

Oglasi

“GNK Dinamo donio je odluku o prekidu suradnje s gospodinom Antom Čačićem koji od danas više ne obnaša funkciju trenera prve momčadi Dinama kao ni funkciju sportskog direktora.

Ante Čačić preuzeo je klupu prve momčadi u travnju 2022. godine te je vodio Dinamo u ukupno 49 službenih i šest prijateljskih utakmica.

 Ulogu glavnoga stratega maksimirske momčadi imao je u četiri službena natjecanja: HNL-u, Kupu, Superkupu i Ligi prvaka. U tom je opusu s plavima upisao 30 pobjeda, 10 remija i devet poraza uz gol razliku 101:49. Posebno ističemo fantastične pobjede protiv Chelseaja u grupnoj fazi Lige prvaka i Bodø/Glimta u play-offu.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Čačiću na ostvarenim rezultatima te mu želimo sreću u budućnosti“, objavili su danas iz Dinama.

Kada je Bišćan u pitanju, ovo će mu biti četvrti trenerski angažman u karijeri. Vodio je Rudeš, Olimpiju, te Rijeku.

Kao igrač Bišćan je nastupao za Dinamo, Liverpool, Panathianaikos, a karijeru je završio upravo u Dinamu 2012. godine.

Sa Dinamom se povezivao i Nenad Bjelica, no sada je sve jasnije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo ima sedam bodova prednosti nad Hajdukom i na pragu je nove titule u Hrvatskoj.

 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti