Stjepan Vego: Kao što šef kaže, svaka utakmica je kao rat

Prvotimac GOŠK-a za SportSport.ba

Stjepan Vego: Kao što šef kaže, svaka utakmica je kao rat

S. Mlaćo

NK GOŠK se za memorijal Andrija Anković sprema u Međugorju, a izabranici Mate Neretljaka vrijedno rade kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva.

U Gabeli se nadaju opstanku u ligi, što je i glavni cilj, a optimista je defanzivac Stjepan Vego.

"Dobro se radi. Imamo po dva treninga dnevno. Prvu sedmicu smo krenuli laganije, sada već jače, a za vikend je turnir u Gabeli", kaže Vego za SportSport.ba

"Svaka utakmica je kako šef kaže rat. Trebamo se boriti, doveli smo i pojačanja. Kada sam ja u pitanju, trudim se, borim, treniram i dodatno. Ugovor imam do ljeta, a prvi cilj je sa klubom osigurati opstanak", dodao je nogometaš koji je nedavno upisao i nastup za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi