Što je Kroosu sitnica fanatičnom navijaču Reala je sve

Obradovao navijača

Što je Kroosu sitnica fanatičnom navijaču Reala je sve

A. Čaušević

O životu Tonija Kroosa se znalo malo toga do nedavno objavljenog dokumentarca u kojem je njemački veznjak dozvolio da se uđe u njegov "svijet". 

Kroos je godinama među najboljim veznjacima svijeta, ali je u Realu zbog svoje skromnosti i karaktera uvijek bio u sijeni najvećih klupskih zvijezda.

Nijemca u svlačionici žovu "Iceman" zbog njegove hladnoće, kako uvijek igra u bijelim kopačkama, da se njegovom djedu uopšte ne sviđaju brojne tetovaže, ali i još jedan neobičan podatak.

Iako je stanovik Madrida duže od pet godina do sada nikada nije otišao u centar španske prijestonlice što pomalo zvuči nevjerovatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je omiljen i među navijačima Reala, a pred utakmicu protiv Seville jednog od fanatičnih navijača kraljevskog kluba je uspio obradovati.

Prilikom ulaska u autobus navijač je davao podršku igračima Reala, na što nije Kroos ostao imun te mu je uzvratio osmjehom za razliku od ostalih igrača koji su samo ušli u autobus.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije