Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Što na umu, to na drumu: Izjave premijerligaških trenera koje su obilježile 2017. godinu

Slavko Petrović (Željezničar/Sloboda)

Edmir Škorić
Kao i svaka dosad, tako je i 2017. godina bila prepuna zanimljivih scena u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a treneri ili predstavnici klubova ponekad se, u elementu ili pod dozom ljutnje, izraze možda onako kako prvobitno nisu željeli.

Sedmo kolo Lige za prvaka u Premijer ligi BiH donijelo je veliki derbi na Grbavici kojeg su igrali Željezničar i Zrinjski.

Derbi je pripao domaćem timu koji je na kraju slavio sa 2:1. Ivan Lendrić je nastavio tamo gdje je stao u prethodnim utakmicama, Željo je poveo sa 1:0 i nastao je pravi delirijum na Grbavici.

Nakon meča na press konferenciji Slavko Petrović je nasmijao sve konstatacijom da je popi**** zadnjih 10 minuta.

"Čitava utakmica je ličila na šahovsku partiju. Ja sam u prvih 10 minuta popi**** zbog Boccacinija jer je napravio već tri greške. Izvinjavam se", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi