Džeko pred Austriju

"Što se mene tiče mogu svu pažnju posvetiti meni, a da svi ostali daju golove, nemam ništa protiv"

E. Čaušević

Na Ernst Happel stadionu večeras je održana press konferencija reprezentacije Bosne i Hercegovine na kojoj je bio i kapiten Edin Džeko.

Džeko je riješio prvi meč ovih selekcija u Zenici kada je postigao jedini gol, te se nadamo da će isti scenarij biti i sutra. Naš kapiten je otkrio svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

"Što se mene tiče mogu svu pažnju posvetiti meni, a da svi ostali daju golove i ne bih imao ništa protiv. Ovo će biti drugačiji meč nego u Zenici jer njima igra samo pobjeda. Oni će krenuti ofanzivno odmah, očekujemo da će nas napasti, ali imamo i mi svoj kvalitet i vjerujemo u sebe. Dat ćemo sve od sebe da izborimo rezultat koji će nas zadržati na prvom mjestu do kraja Lige nacija", kazao je Džeko, te nastavio:

"Očekujem fer i korektan meč. Odnos s Dragovićem je ok i odmah smo to riješili nakon meča prije tri godine. Što se Marka tiče on je sjajan momak i dugo se družimo. Austrijski mediji su prenapuhali naš izlazak na večeru i ja bih isto uradio da smo izgubili, a onda biste vi mene masakrirali sigurno kao u prošlosti. Naš odnos je sjajan i sigurno će ostati i dalje, ali sutra se borim za svoju reprezentaciju, a on za svoju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi