7

Komentari (7)

Drakula
Za par godinu ovom momku niko nista nece moci. Nema ovakvog kvaliteta igraca koji igra vezni red. Barcelona nikad nece imat ovakvog igraca. Boli me k i za real i za bilo kojim klubom osim Sarajeva ali realnost.
bavarac88
Covjek rekao istinu.. ovo je ukradeno bas musiali koji je u svemu bio bolji od njega.Ali prelaskom u real ovom su glasovi skočili kao i obično sto se favorizuju igrači Reala.Dali su mu glasove na osnovu ove sezone a ne za prošlu kao što je trebalo
user1692778042
Baš Musiala koji je grijao klupu u bayernu je trebao dobiti hqhhaahahahhahahahah
bavarac88
Pu ****m te u usta smrdljiva balava...33 utakmice 12 golova i 10 asistencija samo u Bundesligi, to znači grijanje klupe zvaljo zvaljavi...naspram 31 utakmice tog seronje uz 8 golova i 4 asistencije...****m te usrana malo provjeri nesto.prije nego što napišeš jer ti je komentar usmrdio čitav internet.Bljak
ubnt
Sve i jedna generacija barcelone je isfrustrirana Realom. Ali baš svaka. Toliko duševne boli im je nanio Real da i pred smrt osjećaju samo očaj i mržnju. Čak i najveća generacija sa messijem je ostala kratka. Jer nekoliko igrača Reala u vrijeme te generacije ima isto Liga prvaka koliko i barcelona u svojoj historiji. Očaj, plač, pa čak i plaćanje sudija ne pomažu.
ubnt
To je bio najbolji barcelonin tim a ne u historiji fudbala. Vidjelo se u evropi ko je gdje. Real je u to vrijeme osvojio 5 a barselona 4 LP. Yebe mi se sto kaze ferguson. Jedini klubkoji je osvojio 3 LP za redom. Mozes plakati ali to je tako. U spaniji je kasnije otkrivemo da su placali negreiru, ali o tom po tom.
ubnt
Negreira ti evo kaze da ne jedes ghovna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.