19

Komentari (19)

Lipic
Kad ekipi ne ide dobro krivi su igrači, a kada ekipa pobjeđuju to je zasluga trenera i njegove taktike. Igrači moraju imati kontinuitet u igri da bi pokazali što znaju i umiju, iz aviona se vidi da Koeman ne gotivi Pjanića.
Saban
On je bio ok u lionu i donekle u romi preuzimao je rizik pravio razliku od juvea je ooceo samo daj mi dam ti trci iza igraca itd nula nazalost
Ernes
otkat ja govorim da je Pjanic precjenjen . Nije on takav igrac kako se misli. Njemu trava smeta kad trci.
Hakkinen
@Ernes a tebi trava smeta kada je pušiš pa pišeš tako. Hehehe
Zulfikar
Ovaj trener je kanta...
HozaBa
Trener je taj koji je zaluto. Pjanicu treba samo povjerenje I minutaza. Al doci če I to.
Dinouz
Pjanic odavno ne lici na sebe takonda su sve kritike opravdane....
Turgut2
Pa pjanic ni u juveu nije bio nesto samo igarc poteza tu i tamo uvujek se krije da li sto je spor ili ne znam ali znati dodati tik do sebe suigracu ili poneki slobodni zabiti nije dovoljno za velike ekipe tu treba trka ne ona gdje se trckara i hoda a broji se u km nego gdje dajes sprint kad tteba i naorijed i nazad i ekslozivnoscu mora preci igrace barem ponekad ne samo se otarasiti lopte nadam se da ce se brzo oopraviti
Kenotala
Sam pao sam se ubio, izgorio od zelje da igra za Barcelonu...
svasta
Boli Pjanketa racku on se namlatio paja! Nemoze se protiv prirode, kada se upisujemo u skolu ima ispit a Kada se upisujemo na neki sport tu nema ispita svi mozemo trenirat e tu lezi zec!
Maatija
Pjana je doktor, al' očito da još uvijek živi u vremenu kad je Barca igrala tiki taku, prvom do sebe i tako do gola.. Toga moja Mire nema više. Doktor si, al' što se prije prilagodiš na okolinu bolje će ti biti. Improvizuj, nabijaj nekake pasove fataj, ovo do sebe - ništa od toga..
Zoilomas
Nije gledo utakmicu Pjanic je bio super, a bio je golman opozicije igrac utakmice. sramotno prema onima sto gledaju sport.
Zaccheroni
Da se razumijemo nije do Pjanica. Niti sistem Koemana niti ekipa nije zasluzila bolje. Pjanke je tu samo karika
Rivaldo
Pjanic je tu zalutao, nije nikad taj nivo bio.
zajid08
anic je jucer odigrao katastrofalno. Neznam zasto ne igra blize seasnestercu pogotovo protov ovakvih ekipa koji su puno slabije , zasto ne ide vise na rizik, covjek samo na siguricu igra. Izgleda da ga je allegri tako programiro i neda se tu vise nista uraditi
Mele
To sam ja odavno rekao, ne smije jednog igraca da prodje, samo na prvu igra.Zadnjeg veznog, ispred odbrane, a naprijed idu Pedri, De Jong.pa svi bekovi .
Bulle
Cijela ekipa ispod nivoa, primili 8 od Bayerna...u ligi prvaka primit osam komada sve ti govori, raspad sistema. Pjanić je tu najmanje kriv, cijela ekipa je ravna nuli. I raspadaju se vec duze vremena...
Rivaldo
Barcelona jeste u rasoadu, ali Pjanic nikad nije bio igrac za Barcelonu. Sto ga se prije rijese, tim bolje. Previse je ovo za njega, nije taj nivo. Zamisli koliko bi tek los bio u dobroj Barci? Sa Xavia na Pjanica, fakat su grohnuli. Pa oni neuhranjeno dijete Puig, kad udje, bolji je od Pjanica za klasu.
Barbarez9
Bravo Hristo!! Moje rijeci u proslim komentarima... Dodajmidatidodam nije za Barcelone...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.