Drina i Vranješ završili na šivanju, iz Željezničara saopštili u kakvom su stanju

Sudarili se tokom meča

Drina i Vranješ završili na šivanju, iz Željezničara saopštili u kakvom su stanju

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara sinoć su na svom terenu remizirali protiv Borca (1:1) u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je nakon više od godinu dana konačno igrao pred ispunjenim tribinama, te smo na Grbavici mogli gledati veoma dobar derbi.

Plavi su poveli golom Petra Boje i činilo se da će osvojiti tri boda, ali je Borac u samom finišu utakmice uspio da izjednači preko Kulašina i tako neporažen napusti Grbavicu.

Sredinom drugog poluvremena vidjeli smo i nezgodan sudar između Amara Drine i Stojana Vranješa koji su se sudarili glavama i morali su tražiti ljekarsku pomoć.

Obojica igrača su zadobila povrede glave zbog čega im se nekoliko minuta ukazivala pomoć, a Vranješ je ubrzo nakon toga napustio igru i nije mogao da nastavi meč.

Međutim, Željezničar je danas objavio lijepe vijesti, a to je da se Drina i Vranješ osjećaju dobro nakon sinoćnjeg sudara.

"Mladi fudbaler Željezničara, Amar Drina, te prvotimac Borca i nekadašnji igrač Plavih, Stojan Vranješ, zadobili su povrede glave zbog kojih su morali na šivanje. Amar i Stojan se osjećaju dobro, a ovom prilikom želimo im što brži oporavak i povratak na teren", saopštili su iz Željezničara.

[facebook]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/posts/4066485993433118[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vranješ bi tako trebao biti spreman za četvrtak kada Borac igra protiv Linfielda u gostima prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Što se tiče Željezničara oni u drugom kolu Premijer lige naše zemlje igraju narednog vikenda u gostima protiv Tuzla Cityja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi