Vranješ zapalio baklju, ori se: Borac, Borac, Borac volimo...

Banjalučani sve bliže tituli

Vranješ zapalio baklju, ori se: Borac, Borac, Borac volimo...

E. Čaušević

Fudbaleri Borca danas su na Grbavici slavili protiv Željezničara sa 2:1 u okviru 31. kola Premijer lige BiH.

Banjalučani su sada sve bliži osvajanju titule prvaka naše zemlje jer dva kola prije kraja prvenstva imaju četiri boda više od drugoplasiranog Sarajeva.

Borac je danas uspio da dođe do itekako važne pobjede na Grbavici i iskoristi novi kiks Sarajeva jer je bordo klub na gostovanju kod Mladost odigrao utakmicu bez golova.

Igrači Borca su odmah po završetku utakmice krenuli prema Banjaluci, ali su se kratko zaustavili u Zenici.

Lider ove ekipe Stojan Vranješ iskoristio je to kako bi ponovo sa saigračima proslavio važnu pobjedu protiv Željezničara koja ih je dovela na korak od titule.

Vranješ i njegovi saigrači izašli su iz autobusa, a kapiten Borca je potom zapalio baklju, te se orilo: "Borac, Borac, Borac volimo..." što možete pogledati u videu ispod.

Oglasi

Igrači Borca danas su i u svlačionici na Grbavici znali kako da proslave pobjedu. Nakon pobjede na Grbavici u svlačionici je nastalo veliko slavlje igrača ekipe iz Banjaluke.

Padale su čestitke i zagrljaji jer je napravljen veliki korak ka tituli prvaka, a zanimljivo da im se pridružio i bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ koji je očito odlučio da pruži podršku ekipi u kojoj je kapiten njegov stariji brat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac prvu meč loptu ima protiv Tuzla Cityja u narednom kolu, a ako je ne iskoriste u posljednjem kolu im slijedi duel protiv Slobode.

Banjalučki tim je trenutno prvoplasirani na tabeli sa 63 osvojena boda, a aktuelni prvak Sarajevo ima četiri boda manje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

borobetmen
Gdje ste poturiceeee gahahahahahaha, samo da vam pozelim laku noc i da jos jednom kazem... BORAC SAMPIONNN!!!
3 8
Ajax11
Njima ta titula opšte nije toliko draga ( drzavu BiH ne vide kao svoju), vec samo inat što se mi Bošnje izmedzu sebe koljemo zbog ovoga! Hadre ti drzavu kako stignu, Dodik javno kaze kako ce Borac biti šampion, Vico po dolasku odmah promjenio sudijsku organizaciju i krenuli u projekat „ Borac šampion) ! Nismo bolje ni zasluzili
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi