13

Komentari (13)

starmac
Dobićeš ti porciju čim iduću sezonu dođeš u Široki.Ako budeš smio.Mišu mekinjašu.
1601834469
Bice 0:3 i pjevace da vam prozori popucaju ...
starmac
Kako si ružan majmune!
rabodimis
Trebao si pokusat Dupovca udarit sa ledja u tunelu pi*ko malena.. Jesil cokio dodika u gu*icu za trofej ? Klosaru..
user1571956549
Kukuuuu hahahahahahhahahahahahahaha
NorthSide
Tebi treba noge slomit mater ti ****m
Rajvosa2019
Dovoljan je njegov pogled + Jos par igraca iz Borca za vrijeme himne BiH , i covjeku sve bude jasno
Malmi_Suomi
Ali je slušaju i ZVANICNA HIMNA DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE a neka gledaju Nailovu mater, šta drugo očekivati od ovih ? Wc će ostati wc i to je to. Kapak. STOJADIN SRANJEŠ waoooo
Rajvosa2019
@Malmi_Suomi Pasha moj solidni , nekad pogled kaze vise od 1000 rjeci
Harcos
Pa nije to protivnička himna! To je naša himna naše države BiH. Ko ne razumije jasno će mu biti kad vidi da je momak bez imena na dresu, tako reći u markeru šutao penal.
Malmi_Suomi
@Harcos hajde da i od tebe pročitam nešto normalno.
Naravno da nije protivnička himna i da je himna naše države BiH samo što mnogi tu istu himnu osporavaju u tome je fazon.
Dok god se budu gledali nacionalni TOROVI u BiH nema napretka nikome u ovoj državi te zato raja i bježi van granica ove napaćene države svih nacionalnosti , bez obzira na ime i kojem se Bogu mole.
Rajvosa2019
@Harcos Ako je i ti smatras svojom / nasom onda ima nade u bolje sutra . Dosta ih je ne smatraju svojom , zive u BiH a nevole je - pojedinci bi radije da grmi Mars na Drinu ili Boze pravde , nazalost je to cinjenica - ali eto nisu svi isti
1601834469
Popisao se on po ovoj ligi... prosetali se kroz prvenstvo... da imas obraza sutio bi ko magarac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.