Fudbaler Slobode i zanimljiva objava

Stojan Vranješ i znakovita objava: "Protiv sistema"

9

Komentari (9)

Mustafa
Stole care bolje da si juče zapeo pa dao još barem dva komada pa da te danas slavimo ! Ali na žalost tebe je vrijeme pregazilo i trebaš kopačke o klin! Stole bolan bio ni Bangladeš te nije htio uzela te je smrdljiva i jadna Slobodica !Juče si se više špacirao po terenu nego si igrao a svi skupa ste branili onih mršavih 2:1 pa vam je sada sudija kriv! Naravno da vas je Jelić ****o a to je se i moglo očekivati. Da nije bilo kornera on bi svirao još jedan penal za Slogu.
velez mo
Mozemo mi pricati ovako ili onako,covjek sa 36 godina je glavni igrac Slobode i garantujem da bi bio u prvih 11 u svakom PL klubu,po ovome videnom ako ostanu u ligi bice njegovom zaslugom,samo realno
MSOZ101
Vranješ da pozove novinara bilo kojeg i da ispriča o namještanjima utakmica fk borac, kako i gdje su dogovarani rezultati, padovi, penali i titule, nakon što tu ispriča sve što ima tek će onda biti relevantan da priča protiv sistema čiji je bio dio.
Brazuka
Tako je baš tako. On je zadnji koji može o tome pričati. U borcu je tukao svakov samarao u tunelu a sada borba protiv sistema???? Uzimas našoj tuzlanskoj djeci mjesto i platu od 6000 primas.
*p!p!t@*
Gledaj orangutana, nisi se bunio kad si u Borcu bio mam.icu ti yebem
kurjak
Pa šta je rekao da nije tačno.Svake godine sudije oštete Slobodu pa skoro na svakoj utakmici.Ne interesuje me Borac i šta je Vranješ tamo radio.
retro
Otišao je zbog toga iz borca zato sto je sportista i pošten čovjek vjeruj mi to znaju mnogi…ne mirise ni dodika ni sestrica mu
user1676371999
Imao si sansu da se bunis kad si igrao za sistem i uzeo titulu, sad tisu mazlume
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.