Veznjak FK Sarajevo

Stojčev: Drugima je 0:0 protiv Sarajeva veliki rezultat

Fudbalski klub Sarajevo prije prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine saopštio je da je produžio ugovor sa svojim veznjakom Milošem Stojčevom.

Prema novom ugovoru rođeni Beograđanin će bordo dres nositi do ljeta 2016. godine, a u klub sa Koševa stigao je početkom 2014. godine. 

"Ovdje se osjećam kao kod kuće. U klubu su zadovoljni mojim igrama, ja sam zadovoljan kako se prema meni odnose, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo", kazao je Stojčeva, potom je prokomentarisao poraz od Borca:

"Sreća u ovom porazu je što se desio u Kupu BiH. Radili smo već i pripremali se za Borac, tako da nas ne mogu posebno iznenaditi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojčev tvrdi kako svi timovi sa posebnim motivom igraju protiv Sarajeva.

"Dosta je teško jer je svim ekipama 0:0 protiv Sarajeva veliki rezultat. To je neko breme koje mi nosimo i od toga niko ne bježi. Ipak, mi smo u prvih 20 minuta u meču sa Borcem pokazali koliko možemo", dodao je veznjak Sarajeva", rekao je veznjak Bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.