Stojić i naredne sezone u Tekstilcu, vjernost produžio i Đekić
Foto: Radio Derventa

Krojači se spremaju za novu sezonu

Stojić i naredne sezone u Tekstilcu, vjernost produžio i Đekić

Marko Stojić i u narednoj sezoni s klupe će predvoditi Tekstilac, potvrdio je ovaj prvoligaš iz Republike Srpske.

Pod Stojićevim vodstvom popularni "krojači" su uspjeli u prošloj sezoni ostvariti cilj, a kao nagrada za uspješnu sezonu 47-godišnji stručnjak je nagrađen produženjem saradnje.

„Sa Stojićem smo imali uspješnu sezonu, stigli smo na vrijeme do našeg cilja. Svakako, treba istaći i da je u proljetnom dijelu sezone dao šansu mladim igračima iz našeg pogona, te vidio na koga se to može ozbiljnije računati u novoj sezoni“, istakli su iz derventskog prvoligaša.

Nakon što je popularni Matan produžio vjernost klubu, među prvim igračima koji su potpisali jeste Dejan Đekić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

„Drago mi je da ću i naredne sezone nositi dres mog Tekstilca, te da sve više dobijam šansu. Sigurno je da mi i znače riječi od šefa, koji mi često ukazuje priliku da budem u prvih jedanaest“, rekao je Đekić.

Iz Tekstilca ističu da će saradnju nastaviti sa okosnicom tima iz prethodne sezone, ali i da se očekuju tri izuzetno kvalitetna igrača, koji bi zatvorili pozicije na kojima su oslabljeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi