Tekstilac: Spremni smo, igrali bismo u Banjaluci ili u Modriči

Tekstilac mijenja Borac u Premijer ligi?

Tekstilac: Spremni smo, igrali bismo u Banjaluci ili u Modriči

Drugostepena komisija za licenciranje klubova N/FSBiH danas je odlučila da Borcu uskrati licencu za nastup naredne sezone.

To je otvorilo nadu i drugim klubovima da mogu dobiti šansu da zaigraju u Premijer ligi BiH, a tome se nadaju i u Tekstilcu, iako su sezonu završili na trećem mjestu u Prvoj ligi Republici Srpskoj.

Tim iz Dervente je iz Zvijezdu 09 navodno jedini iz Republike Srpske koji je aplicirao za licencu, no problem na putu da zaigraju u Premijer ligi BiH predstavlja im - infrastruktura.

"Mi smo podnijeli zahtjev za licencu, nemamo nikakva dugovanja, no jedini problem nam predstavlja to što infrastruktura nije na najboljem nivou. U slučaju da mi budemo ti koji će ući u Premijer ligu, vjerovatno bismo svoje domaće utakmice igrali u Banjaluci ili Modriči", kazao je direktor Tekstilca Davor Pijetlović za SportSport.ba, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Za Tekstilac i samu Derventu bi igranje u Premijer ligi bila ogromna čast. Uključili bi i načelnika i lokalnu zajednicu u sve to, ali, ponavljam, nije sve do nas. Mi imamo želju, no postoje neka pravila", podvukao je Pijetlović.

Top Komentari

franjo25z
covjek zna pravila za razliku od vas mnogi koji neznate....volim te celik
6 2
Zenicanin
Salite se? Cuj tekstilac hahaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi