Stojiću otkaz na klupi Tekstilca

Nakon serije slabih rezultata

Stojiću otkaz na klupi Tekstilca

Marko Stojić više nije trener fudbalskog kluba Tekstilac, kao ni njegov pomoćnik Senad Smajić, sa kojima je klub sporazumno raskinuo saradnju.

Razlog za ovakav potez su loši rezultati na početku prvoligaške sezone, jer klub iz Dervente nakon tri kola ima samo jedan bod.

"Tekstilac je u pregovoru sa par trenerskih imena iz RS i Srbije, o čemu će se već sutra ili utorak znati više", rekao je član Upravnog odbora kluba Davor Pijetolović.

Ljudi iz kluba očigledno su očekivali više na startu sezone, jer su od tri utakmice igrali dvije na domaćem terenu, gdje su poraženi od Kozare, te remizirali sa Željezničarem, dok su poraženi od Borca u Banja Luci, nakon što su imali prednost nakon prvog poluvremena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Stojić je u Tekstilac stigao u ljeto 2017. godine, kada je zamjenio Zorana Dragišića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi