Željezničar primio jedan od najkomičnijih golova sezone

Velika greška odbrane

Željezničar primio jedan od najkomičnijih golova sezone

M. Šljivak

Leotar od 33. minute vodi s 1:0 protiv Željezničara. Pogodak je postigao Dennis Stojković nakon jako loše reakcije golmana Bendera i domaćih defanzivaca.

Leotar je mnogo bolji rival od Željezničara u prvih 30-ak minuta meča, a u 33. minuti domaći tim je poveo na poprilično bizaran način.

Željezničar je doslovno poklonio pogodak protivniku. Nakon ubacivanja lopte iz auta, Cocalić i Drina su zaspali, golman Bender katastrofalno reaguje i to koristi Dennis Stojković.

Nije fudbaleru Leotara bilo teško da postigne pogodak pored uspavane odbrane Plavih za zasluženo vodstvo svog tima od 1:0.

Interesantno je svakako da su gosti gol primili baš u trenucima kada su njihovi navijači ulazili na tribine i nije ih dočekao baš lijep prizor.

Treneri Marko Maksimović i Edis Mulalić danas su se odlučili za ove sastave timova.

Oglasi

Leotar: Puletić, Milović, Prusina, Čubrilo, Stojković, Handžić, Aćimović, Đajić, Cmiljanović, Čavić, Milaković.

Željezničar: Bender, Cocalić, Krpić, Štilić, Drljo, Hodžić, Drina, Beganović, Galić, Amoah, Jašarević.

Podsjetimo, Željezničar se bori za Evropu i kiks danas u Trebinju bi ih udaljio od mjesta koje vodi u Konferencijsku ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar međutim ima svoju računicu. Tim Marka Maksimovića vodi borbu za opstanak. Svaki bod im je prijeko potreban i za sada su na dobrom putu da uzmu sva tri.

Gosti su trenutno na četvrtom mjestu s 39 bodova, a domaći tim ima 23 boda i nalazi se na 10. mjestu tabele.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gillewsky
Normalno kad imamo retardiranog golmana i stopere, fujjjjj na sta ja gubim vrijeme
4 1
PapaK
Armin Hodzic je prevara od igraca. NULA! Manijak sam, da se zna.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti