Stojković novom fotografijom izazvao haos na Instagramu

Navijači Zvezde ga ponovo vrijeđali

Stojković novom fotografijom izazvao haos na Instagramu

Endin Čaušević

Golman Partizana, Vladimir Stojković, našao se u centru pažnje nakon velikog derbija protiv Crvene zvezde (1:1) nakon što je izjavio da će se odreći srbijanskog pasoša.

Utakmica Partizana i Zvezde završena je rezultatom 1:1, a gosti su do boda došli u finišu meča. Međutim, iz Partizana tvrde da gol nije smio biti priznat jer lopta nije prešla liniju. Ova odluka sudije posebno je naljutila golmana Stojkovića koji je nakon meča izjavio da se odriće pasoša Srbije, te da ga je sramota što je stanovnik ove zemlje.

Međutim, nakon što su se strasti malo smirile golman Partizana je poručio da se neće odreći pasoša, te da je to izjavio dok je bio pod velikom dozom bijesa. Stojković je dobio velike uvrede od strane navijača Zvezde u kojoj je nekada igrao.

Ipak, golman Partizana nije želio odgovarati na to, a jutros se ponovo oglasio na svom Instagram profilu. Ovaj put je samo objavio fotografiju, no i pored toga izazvao je veliki broj komentara, a posebno od strane navijača ljutog gradskog rivala.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

View this post on Instagram

🖤

A post shared by ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi