Stojković: Večeras jednostavno nije išlo

Golman Srbije ne može biti zadovoljan

Stojković: Večeras jednostavno nije išlo

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković poručio je nakon večerašnje utakmice protiv Brazila da su on i saigrači pokušali sve kako bi došli do pobjede, ali da nije išlo.

Podsjetimo, Srbija je izgubila sa 2:0 od Brazila u posljednjem susretu grupne faze i na taj način se oprostila od takmičenja, a Stojković je nakon meča poručio da jednostavno večeras nije išlo.

"Znali smo da ćemo igrati protiv velesile. Krenuli smo srcem, borili smo se. Pokušali smo sve, ali nije išlo, nije moglo dalje", rekao je Stojković.

Njegov saigrač, Antonio Rukavina je dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Brazil je zaslužio pobjedu, rezultat to i govori. Imali smo nekoliko šansi, nismo se obrukali, ali to nam sada ništa ne znači. Mladi igrači su pokazali da i na njih možemo računati, ostaje žal što nismo uspjeli da se kvalifikujemo u osminu finala", poručio je Rukavina.

Podsjetimo, reprezentacija Brazila će u osmini finala igrati protiv Meksika, dok će druga ekipa iz ove griupe, Švicarska, igrati protiv Švedske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi