Stoke ispao u Championship, a tweet o dolasku Jesea ljetos postao hit na internetu

Arnautović se sigurno najslađe smije

Stoke ispao u Championship, a tweet o dolasku Jesea ljetos postao hit na internetu

E. Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez doživio je nevjerovatan pad u svojoj karijeri nakon odluke da napusti Real Madrid i potpiše za PSG.

Jese je prvo igrao sezonu na posudbi u Las Palmasu gdje je bio poprilično solidan, a ljetos je odlučio da se okuša u Engleskoj i to u dresu Stoke Cityja. Međutim, nakon što je stigao na posudbu u Stoke počeli su problemi na privatnom planu i Jese je više bio u Španiji nego u Engleskoj.

Čelnici engleskog kluba su prije završetka sezone odlučili da kontaktiraju PSG i raskinu posudbu Jesea koji je za Stoke ove sezone odigrao svega 13 utakmica. Stoke je jučer i zvanično ispao u Championship, a mnogi su se sjetili načina na koji je Jese predstavljen.

Sve je počelo odlaskom Marka Arnautovića u West Ham i porukom da je to jednostavno veći klub nego Stoke. Nakon što je Stoke doveo Jesea stigao je odgovor i poruka da je Arnautović požurio da ide u klub koji je bliže ispadanju nego vrhu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manje od godinu dana kasnije sigurno je da se u ovom klubu kaju što su na ovaj način odlučili najaviti Jesea koji je bio veliki promašaj. Mislili su da Arnautović pravi veliku grešku, a na kraju su oni bili ti koji su ispali.

Top Komentari

Keno
Kolasinac je ovom tipu sjebo zivot s jednim prekrsajem
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi