Stoke pronašao zamjenu za Arnautovića

Napušta Crystal Palace?

Stoke pronašao zamjenu za Arnautovića

E. Ganibegović

Nakon odlaska Marka Arnautovića, Stoke City traži igrača koji će biti zamjena za reprezentativca Austrije. 

Arnautović je prošlog mjeseca napustio Potterse i priključio se West Hamu za 24 miliona funti, međutim sada Stoke traži igrača koji će ga adekvatno zamijeniti.

Šef Pottersa Mark Hughes je bacio oko na krilo Crystal Palaca, Androsa Townsenda, kojeg vidi kao pravo rješenje na poziciji gdje je igrao Arnautović.

Usluge Townsenda bi mogle koštati nešto više od 15 miliona funti, što vjerovatno ne bi predstavljalo problem u realizaciji transfera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnjak je u Crystal Palace stigao 2016. godine i do sada je skupio 36 nastupa te postigao tri pogotka, dok je prethodno nosio dres Newcastla.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti