Trener Bournemoutha govorio o Begoviću: Čekamo da se vrati...
EPA

Šta će biti sa bh. golmanom?

Trener Bournemoutha govorio o Begoviću: Čekamo da se vrati...

I dalje je neizvjesno šta će u ovom prijelaznom roku biti sa bh. golmanom Asmirom Begovićem.

Begoviću je istekla posudba u Qarabagu i shodno tome pripreme će započeti sa Bournemouthom, no u Engleskoj se uveliko piše o tome kako njegova sudbina u ovom klubu nije pretjerano svijetla.

Reprezentativac BiH navodno ni sada nije u ozbiljnim planovima trenera Bournemoutha i sve je izvjesnije da će ponovo promijeniti sredinu, a u redu za njegov potpis, između ostalog, stoje Aston Villa, West Ham, Derby County...

O Begovićevoj sudbini za tamošnje medije govorio je i menadžer Trešnjica, Eddie Howe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U narednih nekoliko dana Begović se vraća u klub. Sačekat ćemo i vidjeti s njim koji će biti dalji koraci", kazao je trener Bournemoutha Eddie Howe u razgovoru za tamošnje medije.

Podsjetimo, bh. golman je u Bournemouth stigao 2017. godine za 10 miliona funti iz Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi