Stoper zabio gol na osam od 10 posljednjih mečeva: Zaustavili ga samo Malta i BiH!

Znate li o kome se radi?

Stoper zabio gol na osam od 10 posljednjih mečeva: Zaustavili ga samo Malta i BiH!

E. Škorić

Iako igra na poziciji stopera, to ga nije spriječilo da postigne osam golova na posljednjih 10 mečeva u dresu Španije.

Sergio Ramos, sjajni defanzivac Reala i španske reprezentacije, jučer je protiv Rumunije postigao gol s bijele tačke i tako je nastavio impresivnu formu u dresu Furije.

On je na posljednjih 10 mečeva u dresu Španije postigao osam golova. Tresao je mreže protiv Moldavije, Švedske, Farskih ostrva, Norveške, Hrvatske, Engleske, Velsa, Rumunije...

Jedino nije uspio da postigne gol protiv Malte i reprezentacije BiH, s kojom su Španci ranije igrali prijateljsku utakmicu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Ramos je s 21 golom u dresu Španije stigao na 10. mjesto liste najboljih strijelaca ove reprezentacije. Prvi je David Villa sa čak 59 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi