Strah i trepet: Barcelona bi mogla imati istinski tim snova
Foto - EPA

Ako ispune zacrtane ciljeve

Strah i trepet: Barcelona bi mogla imati istinski tim snova

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona sprema velike stvari u narednom prelaznom roku.

Aktuelni prvak Španije ima namjeru da dovede nekoliko vrhunskih pojačanja, a povezuju se s Neymarom, Lautarom Martinezom, N'Golom Kanteom...

Katalonci čine sve kako bi ovi fudbaleri završili u njihovim redovima, a ako uspiju u tome trener Quique Setien će od naredne sezone imati istinski tim snova na terenu.

Naravno, dolazak velikih zvijezda zahtjeva i odlazak drugih, a početni sastav velikana s Nou Campa u narednoj sezoni bi mogao izgledati zaista čudesno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1587033384
Sa Nejmarom , Kanteom i Martinezom imaces ponovo dominaciju od 10 godina nad Realom .
1 4
ubnt
Nemaju oni prebijene pare ! Spiskali su stotine miliona na igrače koji sada ne igraju . 70 % prihoda ide na plate igračima . La masija je dokazala da je khurac od škole fudbala . Jednom izbacila dobru generaciju i nikada vise ! Kada ode Messi , pa pa !
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi