7

Komentari (7)

Mele
Treba pola tima da prodaju, Semedo, Grizman, Dembele...Coutinjo, zaradili bi bar pola od ove cifre..
miki30
Čak i da uspiju u ovom treba im nekih 500 mil. i onda šta?? Uzmeš ligu šampiona zaradis 70-80 mil. nekontam logiku ovih nekih klubova
user1587033384
Sa Nejmarom , Kanteom i Martinezom imaces ponovo dominaciju od 10 godina nad Realom .
user1587033384
Samo tako nastavi Barsooooo
ubnt
Nemaju oni prebijene pare ! Spiskali su stotine miliona na igrače koji sada ne igraju . 70 % prihoda ide na plate igračima . La masija je dokazala da je khurac od škole fudbala . Jednom izbacila dobru generaciju i nikada vise ! Kada ode Messi , pa pa !
The_Boss
Jedan od ove 5 da dodje bit ce im dobro..a jos Ter Stegen nije produzio ugovor ... :)
Śmeker007
Team snova s ovakvom odbranom, Pique i Alba i jos Busquets? Hahahaha pa vi niste normalni... Neymar i Lautaro i Kante da dodju? ????????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.