Strasti se ne smiruju: Milivojević otvoreno kritikovao Krstajića

Obrušio se na selektora

Strasti se ne smiruju: Milivojević otvoreno kritikovao Krstajića

U Srbiji ni nakon nešto više od mjesec dana ne smiruju se strasti vezane na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Orlovi, podsjetimo, nisu opravdali očekivanja javnosti i takmičenje u Rusiji su završili već u grupnoj fazi, a na udaru javnosti ponajviše je bio predsjednik Radnika i ujedno selektor Srbije Mladen Krstajić.

Krstajićeve odluke u određenim utakmicama zasmetale su i reprezentativcu Luki Milivojeviću, inače igraču Crystal Palacea, koji je za Daily Mail otvoreno kritikovao selektora.

"Počeli smo dobro, 95 odsto ekipa koje pobijede u prvoj utakmici prođu dalje. Ali, druga utakmica je bila ona koja je odlučila našu sudbinu. Mislim da smo morali da budemo iskusniji i da više igramo na rezultat posljednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, gdje po mom mišljenju nismo smjeli", kazao je Milivojević, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Na utakmici protiv Brazila je selektor imao svoje mišljenje, nešto što je on pokušao i na kraju smo izgubili, pa je to bio loš izbor."

U Fudbalskom savezu Srbije su, s druge strane, maksimalno stali uz Krstajića i donijeli odluku da i u narednom periodu vodi Orlove.

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
dobar igrac Luka
11 4
BosnaZmaj
Bravo
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi