Vučić spremio milione: Renoviraju se stari i gradi novi nacionalni stadion?
Foto: FSS

"Mi imamo pare da im damo, ali..."

Vučić spremio milione: Renoviraju se stari i gradi novi nacionalni stadion?

Priča o nacionalnom stadionu u Srbiji živi već neko vrijeme, a sada je predsjednik ove zemlje Aleksandar Vučić poručio da bi izgradnja istog trebala početi već u septembru ove godine.

Vučić je o novom nacionalnom stadionu govorio nakon polaganja kamena temeljca za jednu fabriku u Poslovno-industrijskoj zoni Preljina, a tom prilikom je poručio:

"Brzo ćemo da ga uradimo. Biće ljepotica, biće jedan do najljepših evropskih stadiona... Izgradnja će nas koštati najmanje 200, ako ne i 250 miliona eura", izjavio je Vučić, prenosi B92.

"Naša reprezentacija će imati uslove za igru i treninge, a gledaoci za uživanje. Moći ćemo da organizujemo utakmice Lige Evrope i Lige prvaka", istakao je predsjednik Srbije, pa poručio da se sprema i ozbiljno renoviranje nekih starih fudbalskih zdanja u ovoj državi:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Imamo spremnih 35 miliona da uložimo u sređivanje stadiona Crvene zvezde, Partizana, stadiona u Novom Sadu i Nišu. Problem je, međutim, što mi imamo novac da im damo, ali oni nemaju projekte i sada ih čekamo."

Top Komentari

Cole
Vučić je četnik i kao takav nema potrebe da se spominje pogotovo na sportskom forumu
18 10
hercegbih
VIDIS TI KOGA ON SLUSA CETNICKU IDEOLOGIJU...PROJEKT VELIKE SRBIJE...CETNICI MIROTVORCI BILI.. PA TI SI ZAOSTO DRAGI NAS CITATELJU..JOS TI KORJENE JEDES
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije