Streling: Pep je sve znao, pokazivao nam je snimke
EPA

Briljirao protiv Dinama

Streling: Pep je sve znao, pokazivao nam je snimke

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na Etihadu savladali Dinamo s 2:0.

Više od sat vremena gosti iz Zagreba odupirali su se napadima Manchester Cityja, ali onda je otpor slomio Rahem Sterling koji je ušao s klupe i zahvaljujući golu i asistenciji ponio epitet igrača utakmice.

Da nije bilo nimalo lako protiv 'modrih' nakon utakmice otkrio je i sam Sterling, dodajući kako ih je Guardiola upozoravao na sve to.

"Pep nam je pokazao isječke Dinamove igre, znali smo da će ih biti teško probiti. Nije nam išlo, ali nizali smo šanse i probili ih u prvom dijelu", izjavio je Sterling, čiju izjavu prenosi britanski BBC, pa potom prokomentarisao svoju minutažu:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uvijek sam razočaran kada ne počnem utakmicu, ali morali smo biti strpljivi. Sretan sam što sam mogao pomoći ekipi."

Građanima je ovo bio drugi trijumf u grupnoj fazi Lige prvaka i trenutno su na čelu grupe C sa šest boda. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi