Strootman: Očekuje nas teška utakmica, ali želimo nova tri boda

Prije susreta s Chievom, koji je na rasporedu sutra

Strootman: Očekuje nas teška utakmica, ali želimo nova tri boda

E. Ganibegović

Roma će svoju sljedeću ligašku utakmicu igrati protiv Chieva, a njihov veznjak Kevin Strootman tvrdi kako su uvijek teške utakmice protiv ovog protivnika, pogotovo kada je u pitanju gostovanje. 

Rimljani se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji s 34 osvojena boda, dok je Chievo 12. s 20 bodova.

"Uvijek je teško u Veroni, sjetimo se utakmice iz prošle godine", rekao je Holanđanin.

"Iako igramo u 12:30 ne smijemo to uzeti kao neku ispriku. Moramo dati sve od sebe da dođemo do nova tri boda -mi smo jaki, mi smo Roma."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Posljednju utakmicu su izgubili protiv Intera, u kojoj su primili pet golova. Što je čudno, jer nikada ne primaju toliko."

"Imat će veliku želju da isprave stvari iz prethodne utakmice, ali mi moramo da pokažemo da smo spremni suočiti se sa bilo kim", dodao je Strootman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi