16

Komentari (16)

koki
Burekovicu da ti spomenem familiju malo...
andi
Tije naj veći kriminalac i seljaćina,taj Bureković Muamer je komunjarska škola,obićno ****o od ćovjeka,preko njega se sve utakmice i prve federalne štimaju,,ĆUJ PAPKA,NI****FSAJD KOD GOLA ZVJEZDE,,PA.MAJMUNE NISI NORMALAN,FRAJER JE 2 METRA BIO U OFSAJDU,i gotovo nijednu situaciju nisi ispravno iskomentarisao..Djelo mafije i krimanalnih struja u sudijskoj organizaciji upravo MUAMER BUREKOVIĆ..
Heller
Kako si nepismen sunce ti ****m, toliko si nepismen da kad napišeš jedan post izgori biblioteka.
Seher Rajvosa
Buraz ti si trebao otici u prosvjetne radnike, ovo je sportska stranica ne bosanski jezik i knjizevnost da ti nekoga ocjenjujes.
@andi slazem se
bosanac
Naci da fk torpedo sudije gouraju do "jesenje titule"
pjanke_1
bosanac, hajmo opet procitati i pogledati snimke. Pa onda komentarisi
United_HZ
Dje ste seljačine sa shugavice, čujem zaledilo na minus 1
djenanc
Bože sačuvaj...
ratip irats
I ubise nas sa onim sudija je bio dobro postavljen...
ratip irats
Mene stvarno interesuje, da li ovi komentatori suđenja vjeruju u ovo sto govore!? Igrac zvijezde vuce igraca Sarajeva, a ovaj govori da se igrac Sarajeva naslonio!? On konta da mi nemamo oci!?
pjanke_1
Ma ovi mitomanijaci su gori moj stari...
Hoss
Hahahaha, cuj nije bio ofsajd kod gola Zvijezde, pa covjek 2 metra bi ispred igraca Sarajeva. Mislim da bi nakbolhe bilo suspendovati sve sudije i unajmiti strance da nam sude!
ratip irats
Za procjenu ovakvih situacija bitan je polozaj kamere, tako da je tesko procjeniti.
Hoss
Jarane, da je kamer bila iza ledja Kovacevica vidjelo bi se da je bio u ofsajdu, a ne u onom polozaju ili nedao Bog boljem. Samo realno treba, ofsajd nije bio jer ga sudija nije svirao, a to sto je sudija "slijep" to je vec druga stvar.
andi
klošar je taj Bureković,konj nema pojma
andi
ma ofsajd ko kuća,majmun ne zna,a Bureković ni kantonalnu ligu nemože komentarisati,i tamo se petlja i štima **** sebi mater.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.