Derbi 1.kola Druge lige FBiH, grupa "Centar" pripao gostima

Stupčanica golom iz penala kaznila sve promašaje Čelika

10

Komentari (10)

mufidmemija1992
Ovo je liga u kojoj ce se Celik zadrzati desetak godina i sredina tablice mu je osigurana.Sampion kantonalne lige je siguran,a i nama manje straha da ce ispasti.
Mislim da ce Celik obezbjediti opstanak u ovoj ligi i nece ispasti, to je najvaznije da ne bi opet igrao u kantonalno ligi, vazno da je Celik bio sampion u kantonalnoj ligi i osvojio sampionski trofej te lige koja ce krasiti vitrine FK Celika.
celikze
prvi macici se bacaju u vodu…bice bolje
Laporta
Mozda je Fudo kriv....
redbull
Koji glup komentar haha, pa i jest jednim dijelom ako cemo iskreno. To vas vridja ono navijanje, pa pujdo pojacao dnevnice :D
nije.suplja
Realist
Amar Osim na aparatima
Brazuka
Hoćemo saopstenje protiv fude. On je premirao olovo
zeničkidokosti
Pomoćni sudija ne smije zastavicu podići dok glavni ne odluči. Totalno nesigurni i strašljivi. Puno puno sjeckanja, puštanja prednosti kod jačih prekršaja i zaustavljanja igre kod običnog, bezveznog duela.
mufidmemija1992
UPRAVO TAKO SUDIJA JE KRIV,A I KO CE IGRAT NA ONOJ TEMPERATURI,U POTPUNOSTI RAZUMIJEM IGRACE CELIKA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.