Suarez bi se vratio u bivši klub, ali ima uslov
EPA

Povjerio se prijatelju

Suarez bi se vratio u bivši klub, ali ima uslov

Luis Suarez bi mogao završiti karijeru tamo gdje ju je i počeo.

Urugvajac posljednjih šest godina nastupa za Barcelonu gdje je potvrdio reputaciju jednog od najboljih napadača na svijetu, međutim epizodi na Camp Nou se približava kraj.

Suareza ugovor sa Barcelonom "veže" do ljeta 2021 godine, kada će imati 34 godine, a produženja saradnje neće biti i već uveliko Katalonci tragaju za zamjenom.

Sjajni centarfor ne namjerava završiti karijeru kada mu istekne ugovor, a prema onome što je izjavio njegov nekadašnji saigrač, sljedeće odredište bi mogao biti - Nacional.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Razgovarao sam sa Suarezom i on mi je rekao da bi se mogao vratiti ukoliko postanem trener Nacionala", kazao je Sebastien Abreu koji se sa fudbalerom Barcelone zna iz njegovih najmlađih dana.

Podsjetimo, Suarez je za Nacional igrao do 2006. godine kada je preselio u Groningen, a nakon toga uslijedili su transferi u Ajax, Liverpool i na koncu u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti