Suarez: Messi je je**no dobar momak
Foto: EPA

Denis Suarez o svom saigraču

Suarez: Messi je je**no dobar momak

Fudbaler Barcelone Denis Suarez smatra da je njegov saigrač Lione Messi sjajna i veoma skromna osoba uzme li se u obzir da je Argentinac pet puta osvajao prestižnu Zlatnu loptu.

Suarez se prošlog ljeta vratio u Barcelnu, a najbolji igrač katalonskog kluba, Lionel Messi, iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu u kojoj je postigao 54 gola za Barcu u svim takmičenjima.

Osvrćući se na svoju prvu sezonu u seniorskoj ekipi 23-godišnji Suarez je govorio o saigračima koji su ga najviše iznenadili, pa je u tom kontekstu istakao Messija.

"Izvana vam se može činiti kao potpuno nepristupačna osoba, ali u svlačionici je samo jedan od nas. On je je**no dobar momak", prokomentarisao je Denis Suarez Messija, pa se osvrnuo i na ostatak Barcinog MSN trija:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pružili su mi dobrodošlicu od prvog dana i imam odličan odnos sa njima trojicom, iako se najbolje slažem sa Luisom. On me uvijek podržava."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti