Suarez na Instagramu slavio pobjedu Liverpoola protiv Barce?

Objavio fotografiju nakon meča

Suarez na Instagramu slavio pobjedu Liverpoola protiv Barce?

Fudbaleri Liverpoola jučer su slavili protiv Barcelone na Wembleyu u okviru prijateljskog meča rezultatom 4:0.

Jedan od fudbalera koji su bili u centru pažnje jučer bio je Luis Suarez koji je dobio ogromne aplauze od navijača Liverpooola nakon što je izašao sa terena pred kraj meča.

Suarez nije ostao dužan navijačima Liverpoola pa je odmah nakon utakmice postavio fotografiju navijača kluba sa Anfielda uz opis: 'Veoma specijalan dan. Hvala svim navijačima Liverpoola za podršku koju ste mi pružili danas, kao i uvijek. YNWA. Zadržimo naporan rad u predsezoni".

Ovo se sigurno neće svidjeti navijačima Barce, jer je njihov tim primio šest golova u posljednja dva meča, a Suarez poručuje svom bivšem klubu da zadrže ovu razinu igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije