Suarez: Nije još gotovo, Valencia je dobra na svom stadionu

Urugvajac nakon sinoćnje pobjede

Suarez: Nije još gotovo, Valencia je dobra na svom stadionu

Urugvajski napadač iz redova Barcelone Luis Suarez poručio je nakon sinoćnje pobjede protiv Valencije u prvom meču polufinala Kupa Kralja (1:0) da još ništa nije gotovo.

Barcelona je teže nego što se očekivalo pobijedila Šišmiše samo sa 1:0 i još nije osigurala prolaz u finale, a tako smatra i strijelac jedinog gola Luis Suarez.

"U pitanju je minimalna prednost, preostaje nam još 90 minuta. Valencia je uvijek jača kada igra kući, a to će naročito biti slučaj u važnoj utakmici", rekao je Suarez i nastavio:

"Imali smo šanse uprkos tome što su nam ostavljali veoma malo prostora. Važno je da su nam pokazali poštovanje. Drago mi je da moji golovi pomažu ekipi, želim da nastavim u istom ritmu", poručio je on.

Podsjetimo, revanš susret se igra za šest dana na Mestalli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi