Suarez: Svi su pogrešno protumačili ono što je Messi rekao

Ništa od penzije u skorije vrijeme

Suarez: Svi su pogrešno protumačili ono što je Messi rekao

E. Čaušević

Lionel Messi je u ponedjeljak u Parizu osvojio svoju šestu Zlatnu loptu čime je postao apsolutni rekorder.

Kapiten Barcelone iza sebe je ostavio Cristiana Ronalda koji je ostao na pet osvojenih Zlatnih lopti. Messi je nakon što je dobio nagradu izjavio da će u fudbalu biti još nekoliko godina što je izazvalo paniku među navijačima Barce.

Međutim, Luis Suarez je odlučio malo smiriti situaciji i poručio je da su mnogi pogrešno protumačili ono što je Messi rekao. Urugvajac je siguran da Messi neće još skoro ići u penziju.

"Messijeve riječi su pogrešno protumačene. Primio je tek nagradu i bio je sretan i nervozan zbog toga. Messi će biti tu još duže vrijeme i siguran sam u to. Stalno pričamo o tome kada ćemo u penziju, ali vrijeme za to još uvijek nije ni blizu", poručio je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Urugvajac se dotakao i Griezmanna za kojeg su mnogi govorili da nije baš najbolje prihvaćen u svlačionici Barcelone.

"Osjeća se ugodno i svlačionica ga je dobro dočekala. Pokazuje nam da želi pomoći i osvojiti što više trofeja. Nikome nije lako kada dođe tek u klub, ali on se brzo uklopio i imamo zaista dobar odnos", dodao je napadač Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi