Tevez: Messi je u fudbalu učio samo jednu stvar i nije morao sate provoditi u teretani

Argentinac je bio jasan

Tevez: Messi je u fudbalu učio samo jednu stvar i nije morao sate provoditi u teretani

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi prije nekoliko dana osvojio je rekordnu šestu Zlatnu loptu.

Messi je jedini fudbaler koji je uspio osvojiti šest Zlatnih lopti, a iza sebe je ostavio najvećeg konkurenta Cristiana Ronalda koji ima na kontu pet. Naravno, odmah su se pokrenule polemike oko toga da li je Messi bolji od Ronalda, a ta rasprava će sigurno godinama trajati.

Ipak, činjenica je da sada Messi ima više individualnih nagrada od Ronalda što je sigurno argument mnogim pristalicama kapitena Barcelone.

Nakon dodjele Zlatne lopte oglasio se i Carlos Tevez koji je u svojoj karijeri imao šansu igrati s Messijem i Ronaldom. Za napadača Boce Juniors nije bilo dileme da je Messi daleko najbolji igrač svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je prirodan. On ne mora provoditi sate u teretani svaki dan. Nije morao naučiti ništa o fudbalu. Jedina stvar koju je Messi učio u fudbalu jeste kako da što bolje izvodi slobodnjake", rekao je Tevez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Jarane prvo Messija su bubali hormonima od mali Nogu da en ostane patuljak. A drugo sta radi u teretani svaki Dan na treningu? Jeli ispija kafe? To je prica za malu djecu. Messi nikad nemoze biti kao Ronaldo a Ronaldo nikad nemoze biti kao Messi
5 0
Emir
I jedan i drugi Maradoni bi cistili kopacke, jos da je Maradona ozbiljan bio i da se nije lupao bijelim nebi mu ni to mogli, mozda bi mu dodavali lopte.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije