Suarez trpio poniženja posljednjih dana u Barceloni: "Plakao sam zbog onog kroz šta sam prošao"

Potpisao za Atletico Madrid

Suarez trpio poniženja posljednjih dana u Barceloni: "Plakao sam zbog onog kroz šta sam prošao"

A. Čaušević

Luis Suarez je napustio Barcelonu nakon šest godina i potpisao za Atletico Madrid. Za provedeno vrijeme na Nou Campu postao je klupska legenda, ali na kraju avanture je doživio poniženje.

U Barceloni su tražili sve načine da ga se riješe, a odlični napadač je nakon meča Urugvaj - Čile govori o bolnim i izuzetno teškim posljednjim danima u Barceloni.

"Dani do debija za Atletico Madrid su bili veoma komplikovani. Plakao sam zbog onog kroz šta sam prošao. Nisam dobro prihvatio poruke od kluba", kazao je Suarez.

"Tražili su rješenje za mene da napustim klub. Posebno način na koji su to radili. Postoje stvari koje se nisu znali. Trenirao sam, a na treningu nisam igrao ni utakmice 11 na 11...", požalio se Il Pistorelo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prokomentarisao je i potez Lea Messija kada se od njega oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

"Nije me iznenadilo što me Messi podržao javno jer se poznajemo veoma dobro. Znao je za moju bol kroz koju prolazim", ispričao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Nisi ti nikad radio kod privatnika u Bosni moj Suarez
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi