Nije prvi put da je htio otići: Messi je želio igrati za čovjeka kojeg navijači Barce ne "mirišu"

Nije prvi put da je htio otići: Messi je želio igrati za čovjeka kojeg navijači Barce ne "mirišu"

Adnan Beganović

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Messi, želio je napustiti Barcelonu ovog ljeta.

Jasno i glasno je argentinski fudbaler rekao čelnicima Barcelone da želi ići prije isteka ugovora, no na kraju je, iako nezadovoljan, ostao u klubu.

Dio navijača zamjerio je Messiju, dok je većina ipak osula paljbu po čelnicima kluba, ali nakon informacija koje su danas "isplivale" u javnost, argentinski fudbaler mogao bi se suočiti sa gnjevom navijača.

Naime, novinar Sky Sporta i čovjek koji je upoznat sa dešavanjima na fudbalskom tržištu, Gianluca Di Marzio, objavio je da je Messi 2004. godine želio preći u Chelsea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bio je blizu odlaska u Chelsea 2004. godine. Želio je igrati za Josea Mourinha. Među njima su se vodili razgovori, pa čak i video pozivom. To je bio Messijev prvi pokušaj da napusti Barcelonu, a prije nekoliko mjeseci drugi", istakao je Di Marzio.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Svaka mu čast kad ima uzeti obraza ABNORMALNIH 140M EURA za jednu jedinu seoznu. Bas voli barsu, fuj. Hej, pa ja jos sebi ne mogu doci 140m eura, 70plata, 70nagrada za lojalnost. Samo da napomenem Neymar ima 36m platu a CR 31. Ovo je BOLESNO, a niko o ovom ne pise. Novinari su katastrofa.
0 3
JointUnion87
2004?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi