Bomba iz Argentine: Hoće li Messi napraviti najveću izdaju ikad?
Foto - EPA

Real Madrid je navodno poslao ponudu

Bomba iz Argentine: Hoće li Messi napraviti najveću izdaju ikad?

Midhat Šljivak

Argentinski novinar Bruno Acosta objavio je večeras kako je Real Madrid poslao ponudu za Lionela Messija.

Messi je na sastanku sa novim trenerom Ronaldom Koemanom navodno saopštio kako želi napustiti klub, a iz Barcelone su ubrzo reagovali i tvrde da ga neće prodati, usprkos svemu.

Ipak, sve je dodatno zakuhao argentinski novinar. On je večeras objavio kako je Real Madrid poslao ponudu za Messija i da je Barcelona svoju glavnu zvijezdu već obavijestila o njoj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako bi Messi napravio ovaj nevjerovatni transfer to bi vjerovatno bio jedan od najvećih transfera u povijesti fudbala, ali u to je trenutno zaista teško povjerovati.

Messi je čitav život u Barceloni i prelazak u najvećeg rivala bi bila izdaja kakva se ne pamti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Pa veća je šansa da će moj Željo dobiti Mladost večeras nego ovo.
15 2
ryan.giggs
Hahaha. Mene bi bilo stid zvati se novinarom i ovo objaviti.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi