Suarezova majstorija za 4:4: Messi ovako skoro nikada nije proslavio gol Barcelone

Nije se mogao suzdržati

Suarezova majstorija za 4:4: Messi ovako skoro nikada nije proslavio gol Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u utorak su razočarali svoje navijače jer su osvojili samo jedan bod na gostovanju protiv Villarreala.

Ernesto Valverde je odmorio neke od svojih najboljih igrača i činilo se da je to dobar potez. Barcelona je imala vodstvo od 2:0, ali je Villarreal napravio nevjerovatan preokret i poveo sa 4:2.

Međutim, u samom finišu utakmice Barcelona je na krilima Lionela Messija i Luisa Suareza došla do remija.

Prvo je Messi fantastično pogodio iz slobodnjaka u 90. minuti, a u posljednjim sekundama utakmice Suarez je izjednačio na 4:4 i igrači Barce su dosta žustro proslavili gol.

To se posebno odnosi na Messija koji baš rijetko tako slavi gol svog tima, ali je ovaj put morao jednostavno da izbaci emocije iz sebe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

via GIPHY

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi