Suarezu je najteže bilo kada je ispraznio ormarić u svlačionici

Oprostio se od Barcelone

Suarezu je najteže bilo kada je ispraznio ormarić u svlačionici

E. Čaušević

Luis Suarez danas se zvanično oprostio od Barcelone i karijeru će nastaviti u dresu Atletico Madrida.

Urugvajac je održao danas press konferenciju i u suzama je saopštio da napušta Barcelonu nakon šest godina. Za njega je to bilo itekako teško jer sigurno nije očekivao da će na ovakav način napustiti Camp Nou.

Suarez nije danas mogao sakriti svoje suze i zaplakao je u nekoliko navrata što najbolje pokazuje koliko mu sve to teško pada.

Španski mediji prenose da mu je posebno bilo teško kada je ispraznio svoj ormarić u svlačionici i da je tada shvatio da je to njegov kraj u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suareza su praktično otjerali iz kluba, a da je u lošim odnosima s predsjednikom pokazalo se kada je odbio da se s njim slika nakon današnje press konferencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Kako mu je bilo najteže.. Ne primjeti se ništa vec gluposti valjate u nedostatku tačni i pouzdani i formacija.
5 0
barcaforever
Jedna od najboljih špica Barce, ako ne i najbolji, nije neki tehničar ali igra srčano, borbeno i agresivno i zaista je dosta dao Barci, ovaj predsjednik Bartomeu je ****o od čovjeka, riješio se igrača kao da je samo Messi bitan, niko drugi...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi