Suarezu su jasno dali do znanja da nije potreban Barceloni

Ponovo otpao sa spiska

Suarezu su jasno dali do znanja da nije potreban Barceloni

Barcelona će ovog vikenda na Campu Nou ugostiti Gironu u okviru 25. kola španskog šampionata.

Ovo će uzjedno biti historijska utakmica za katalonskog rivala, budući da Girona prvi puta dolazi na Camp Nou, a ni na ovom meču trener Barcelone Ernesto Valverde neće računati na Denisa Suareza.

Dvadesetčetverogodišnji veznjak je u nemilosti trenera Barcelone i u posljednje vrijeme gotovo nikako ne dobija priliku, što su jasni signali da je otpisan i da na kraju sezone može otići iz kluba.

Suarez je u zimskom prijelaznom roku na stolu imao nekoliko ponuda, između ostalog od Napolija, a zbog odluke da ostane još neko vrijeme na Camp Nou će očito zažaliti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Duel između Barcelone i Girone na programu je sutra s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi