Subić za SportSport.ba

Subić: Prvo izboriti Ligu za prvaka, a onda pričati o Evropi

A. Beganović

Polako se privodi teži dio priprema za igrače FK Sloboda u Međugorju.

"Ovo je druga faza nakon prve faze u Tuzli. U Tuzli nas nije poslužilo vrijeme, ali ovdje nam je sve dobro", rekao je prvotimac Slobode Aleksandar Subić, dodavši:

"Sigurno da je prednost što se ekipa nije puno mijenjala i što je kostur ostao".

"Klub je iz omladinskih selekcija na pripreme poslao dosta juniora i zasad svi odrađuju maksimalno svoj posao. Zadoovljan sam s mladima, vjerujem da je i šef zadovoljan. Sigurno da su ti momci budućnost Slobode", dodaje Subić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo imamo četiri utakmice da obezbijedimo Ligu za prvaka. Maksimalno smo fokusirani na te mečeve, a onda ako uđemo u Ligu za prvaka, onda ćemo pokušati izboriti Evropu", ističe Subić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi