Subotičanima premija ukoliko pobjede Partizan

Kup Srbije

Subotičanima premija ukoliko pobjede Partizan

D. Vejo

Jedan dan ostao je do polufinala Kupa Srbije. Svoja koplja će pred praznim tribinama stadiona JNA ukrstiti Partizan i Spartak. Ukoliko gosti stignu do trijumfa, klub će ih bogato nagraditi. 

Riječ je o premijama koje su obećane igračima od strane predsjednika kluba, ali prije svega cilj je pobjeda i plasman u finale.

"Ove sezone igramo dobar fudbal. Zadovoljan sam pristupom igri. Do sada smo ostvarili tri pobjede i dva remija tako da se nadam pozitivnom rezultatu sutra u Kup meču protiv Partizana na njihovom stadionu. Imamo igrački kadar koji je spreman odgovoriti crno-bijelima", rekao je za medije predsjednik Spartaka Dragana Simović.

Plasman u finale kako šefu struke Andreyu Cernyshovu tako i njegovim izabranicima značit će mnogo kada je u pitanju ekonomska računica. Obećane su bogate premije ukoliko se ostvari istorijski uspjeh.

"Ja se nadam finalu i spremni smo za to. Igračima su obećane bogate premije ukoliko ostvare istorijski uspjeh", dodaje Simović.

Utakmica između Partizana i Spartaka igra se sutra od 18 sati, dok će drugi polufinalni meč biti održan u Ivanjici gdje tamošnji Javor dočekuje ekipu Borca iz Čačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi