Sudbina Jadona Sancha je od danas konačno poznata

Ostaje u Dortmundu

Sudbina Jadona Sancha je od danas konačno poznata

E. Čaušević

Već nekoliko sedmica se uveliko piše o tome da će Jadon Sancho napustiti Borussiju Dortmund ovog ljeta i karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

Sancho je i sam izrazio želju da se vrati u Englesku, te nije tajna da je u kontaktu s Crvenim đavolima. Međutim, velika prepreka je što Dortmund ne želi da snizi cijenu za njega, te traži najmanje 100 miliona eura.

Iz Dortmunda su prije nekoliko dana poručili da United ima rok do 10. avgusta što se tiče Sancha, te ako do danas ne dođe ponuda koja će ih zadovoljiti onda od njegovog odlaska nema ništa.

Igrači Dortmunda su otputovali danas u Švicarsku na pripreme i bilo je jasno da će Sancho ostati u klubu ako se nađe u avionu s ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dortmund je jutors saopštio spisak putnika za Švicarsku na kojem je bio i Sancho. Prema njihovim riječima to je pokazatelj da on ne ide nigdje, te da ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu njemačkog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Normalno kad Dortmund tripuje da su neki veliki klub jer imaju par talenata i misle da junajtedu je toliko potreban sancho da bi isplatili toliku sumu ? Greenwood za ovog momka slozili se vi ili ne je Ronaldo
8 4
Martial9
PA majku vam retardiranu neki Dan skoro pred potpisom sad ostaje Dortmund izvlaci vise para sto nezna I da nece napustit al bitno je mlatarat gluposti u tome ste najbolji
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi