Sudbina je Navasu spremila iznenađenje: Od Reala nema većeg kluba, ali ova opcija će ga obradovati

Zanimljivo rješenje

Sudbina je Navasu spremila iznenađenje: Od Reala nema većeg kluba, ali ova opcija će ga obradovati

Kostarikanski golman Keylor Navas mogao bi ovog ljeta napustiti redove Real Madrida, javljaju španski mediji.

Prema pisanju portala 'Don Balon', Navas je svjestan da, bez obzira na povratak Zinedina Zidana na klupu, naredne sezone neće biti prvi izbor na golu i da će braniti u samo određenim utakmicama.

Upravo zbog toga se kod njega ponovo javila želja za odlaskom, a pomenuti izvor prenosi da bi mogao završiti u Juventusu koji ga vidi kao svog budućeg prvog čuvara mreže.

Navas bi na taj način zamijenio Wojciecha Szczesnyja na golu Stare dame iako Poljak iza sebe uopšte nema lošu sezonu.

Inače, Navas se i u proteklom periodu povezivao sa odlaskom iz Reala, a najviše se dovodio u vezu sa Manchester Unitedom.

Inače, on je u Real stigao na ljeto 2014. godine poslije sjajnog Svjetskog prvenstva u Brazilu, a sa klubom je osvojio čak tri Lige prvaka.

Neizvjesna sudbina Navasa: "Ako Zidane kaže da odem, otići ću"

O svojoj sudbini nedavno se izjasnio i sam Navas.

"Sve će ovisiti od trenera. Ako mi on kaže da napustim klub, onda ću to i učiniti", izjavio je Navas nakon poraza Reala od Valencije pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imam ugovor s Realom i to je moj klub. Ovo je bila teška sezona koja se nije razvijala na način na koji smo očekivali. Moramo se sabrati i popraviti ovu situaciju."

Navas je, podsjetimo, prije dolaska u Real branio za Levante, Albacete i Saprissu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi